OZONUL: BENEFICIILE SAUNEI CU OZON IN ESTETICA SI FRUMUSETE
Fizioderma

CHEIA SUCCESULUI IN LUPTA CU KILOGRAMELE IN PLUS,

OBOSELA CRONICA SI CELULITA

Terapia cu ozon este procesul utilizarii ozonului pentru a imbunatati starea fizica.
Ozonoterapia sau terapia pe baza de ozon reprezinta un concept relativ nou in tara noastra, desi ozonul este recunoscut pentru efectele pe care le are asupra organismului in vindecarea a numeroase afectiuni, dar si pentru rejuvenare, tonifiere, detoxifiere.
Ozonoterapia estetica se realizeaza printr-o baie de ozon-oxigen, sauna cu ozon, care este o capsula  proiectata sa inchida corpul, iar capul sa ramana afara in mediu ambiental.
In domeniul cosmeticii, terapia cu ozon este cunoscuta pentru minunatele ei efecte de incetinire a imbatranirii, de remodelare a corpului, combinația dintre porii deschiși, căldură și ozon, fiind  cea care începe procesul de detoxifiere.
Sauna cu ozon are efecte rapide in eliminarea celulitei, a retentiei hidrice, reducerea depozitelor de grasime, intarirea tonusului muscular, tratarea problemelor articulare si a eczemelor, dar ajuta si in psorizis.
Sauna cu ozon este un revigorant excelent al organismului care îmbunătăţeşte randamentul.
Sauna cu ozon inlatura grasimea in exces, reda finetea si elasticitatea pielii si este recomandata dupa nastere, ajutand la refacerea organismului. Sauna cu ozon poate fi utilizata de femei la orice varsta si indiferent de anotimp, insa este contraindicata in caz de hipertiroidie, hipertensiune arteriala sau anemie.
Sportivii de performanţă apeleaza la terapia cu ozon, in special sauna cu ozon,  fiind eficienta  în îmbunătățirea performanței și in reducerea perioadei de recuperare, stimuland performantele fizice si mentale.
Ozon-ul medical este absorbit prin piele, cu efect antiseptic, grabind vindecarea afectiunilor pielii. Baia de aburi de ozon este potrivita pentru reducerea generală a proceselor de oxidare în țesuturi, de exemplu afecțiuni degenerative ale vaselor de sange, tesutului conjunctiv, sistemul locomotor, și profilactic în oboseala și stres.
Ca program de întreținere a sănătății pielii, a stimulării funcției sistemului imunitar al corpului și pentru menținerea unui nivel fix de oxigen în circulația sangelui, terapia cu sauna cu ozon ar trebui să fie făcută de cateva ori pe luna, intre 15 și 30 de minute pe sesiune.
Sauna cu ozon
Sauna cu ozon

INFORMARE

Momentan, clinica Fizioderma nu functioneaza.