OZONOTERAPIA – ELIXIRUL TINERETII
Fizioderma
Foarte putin cunoscuta de pacienti si prea putin utilizata de catre medici, ozonoterapia este o metoda moderna de tratament cu rezultate remarcabile intr-o gama larga de afectiuni.
Ozonoterapia este o metoda novatoare de tratament care foloseste un amestec de oxigen-ozon care poate repara din interior, reducand inflamatia, elimina toxinele, usureaza munca sistemului imunitar. Este o metoda sigura.
Ozonoterapia este folosita in numeroase ramuri medicale: dermatologie, medicina interna, nefrologie si dializa, neurologie, stomatologie, oncologie, reumatologie si ortopedie, angiologie si flebologie. Efectul bactericid al ozonului il depaseste de doua ori pe cel al clorului, motiv pentru care Los Angeles-ul, de pilda, foloseste ozon pentru purificarea apei potabile. Majoritatea piscinelor din Europa folosesc ozon in loc de clor. Acest gaz este la fel de eficient si in cazurile rezistente la antibiotice, nu induce rezistenta si cel mai important lucru: nu actioneaza asupra florei saprofite (benefice) organismului. Administrarea amestecului de oxigen si ozon activeaza procesele metabolice.
Ozonoterapia are actiune antioxidanta si detoxifianta. Ozonul este unul dintre cei mai eficienti produsi in tratamentul candidozelor cronice (vaginite candidozice).
Pentru fiecare boala in care este indicat, ozonul medical are doze zilnice, doze totale, ritm de administratie si mai ales cai proprii de administrare, astfel:
  –  Autohemoterapia majora consta in prelevarea unei cantitati de sange din vena cubitala. Acesta este amestecat cu o cantitate egala de ozon de o anumita concentratie, dupa care este reperfuzata pacientului. Procedura este nedureroasa, nu prezinta niciun risc pentru pacient. Autohemoterapia majora este recomandata in: boli cardiovasculare, boli autoimune, hepatita B si C, scleroza in plagi, cancer de prostata, in tratamentul anti age.
Autohemoterapia minora consta in prelevarea a 10-15 ml de sange venos care este amestecat cu o cantitate egala de ozon si este injectata imediat intramuscular. Procedura se foloseste in tratarea starilor de deficit imunitar secundar, stari gripale, infectii virale, acnee.
Insuflatiile rectale cu ozon au actiune locala (antiinflamatorie, regenerativa, antiseptica si de refacere a florei intestinale), cat si generala asupra organismului, deoarece ozonul se absoarbe foarte usor prin mucoasa intestinala.
 – Ozonoterapia locala: infiltratiile subcutanate se fac in afectiuni dermatologice, reumatologie, probleme de circulatie periferica, medicina estetica (celulita). Infiltratiile intramusculare si intraarticulare se aplica in tratamentul unor afectiuni reumatismale. O alta procedura terapeutica utilizeaza intern si extern apa si uleiul ozonificate pentru afectiuni dermatologice, stomatologice, dereglari ale aparatului digestiv. in scopuri medicinale, gazul folosit este precis dozat in aparate speciale.
OZONOTERAPIA – ELIXIRUL TINERETII
OZONOSAN ALPHA PLUS

INFORMARE

Momentan, clinica Fizioderma nu functioneaza.