HIDROCOLONOTERAPIA – FRUMUSETEA DE LA HOLLYWOOD
FIZIODERMA
Tu esti pregatita pentru vara, esti pregatita sa imbraci costumul de baie?
Vrei sa te simti bine, vrei sa scapi de burta si senzatia de balonare? Vrei sa-ti ingrijesti si detoxifiezi organismul? Ei bine, cred ca sunteti constiente ca trebuie sa incepeti sa va pregatiti de mare, de soare, de valuri si mai ales de… pielea voastra.
Si pentru a intampina cum se cuvine sezonul cald, e nevoie sa ne pregatim din timp aspectul pielii si al corpului si pentru asta va recomand terapia non invaziva: hidrocolonoterapia.
Clinica noastra vine in ajutorul tau cu o procedura folosita de peste 20 de ani de vedetele de la Hollywood, si anume, hidrocolonoterapia.
         Hidrocolonoterapia este o metoda de tratament prin care intestinul gros (colonul) este curatat de ”gunoaiele” metabolice depuse in interiorul sau in urma  procesarii  alimentelor. Aceste reziduuri deregleaza funtiile digestive normale si prin toxinele care apar  pur si simplu ”otravesc”organismul.

HIDROCOLONOTERAPIA – FRUMUSETEA DE LA HOLLYWOOD
HC-2000
Printre semnele cele mai obisnuite care ne arata ”suferinta tacuta a intestinului gros” sunt incluse: balonarea, constipatia, diareea, durerile si disconfortul abdominal, durerile de cap, scaderea capacitatii de concentratie si a performantei intelectuale „ceata pe creier”, oboseala cronica, iritatii ale pielii, urticarie, alergii, mancarime cutanata,  dureri articulare
        Detoxifierea organismului prin metoda hidroterapiei colonului are efecte pozitive asura functiilor organismului. Primele rezultate ale terapiei se văd la nivelul pielii care devine mai curată şi mai luminoasa, recapatandu-si stralucirea. Acneea si celulita se estompează după hidroterapia colonului. Durerile articulare se amelioreaza spectaculos prin echilibrarea functiei colonului dupa hidrocolonoterapie. Dupa prima sedinta, pacientul scade in greutate, somnul si digestia se regleaza, capacitatea de efort a organismului creste, se imbunatateste rezistenta la infectii, apare senzatia de usurare a propriului corp, memoria se ascute. Prin Hidrocolonoterapie se pot pierde pana la 11 kg de reziduuri din organism.
Hidrocolonoterapia amelioreaza suferinte greu incadrabile: caderea parului; mirosul anormal al corpului; senzatia de “picioare grele”; limba incarcata; senzatia de maini si picioare reci; cefaleea rebela (durerile mari de cap); durerile menstruale.
In SUA, Hidrocolonoterapia reprezintă o tehnică de detoxifiere folosită de peste 20 de ani de vedete,  rezultatele acestei terapii fiind supranumite ca „frumusetea de la Hollywood” . Se scrie despre hidrocolonoterapie ca despre un know-how al stelelor show-bussiness-ului, deoarece, inainte de o ceremonie Oscar, acestea fac cateva sedinte de hidrocolonoterapie.
De aceea, hai sa fim frumoase intr-un corp sanatos!
Sa fim si noi “vedete”, sa ne bucuram de soare, mare si vacanta!

INFORMARE

Momentan, clinica Fizioderma nu functioneaza.