Terapia cu nanocuante pentru fata Iellios II
FIZIODERMA

TERAPIA CU NANOCUANTE PENTRU FATA IELLIOS II

  

Aparatul  “ IELLIOS II Signaling Technology” de tratament cu nanocuante identice cu cele pe care le genereaza sistemul nervos pentru a  semnaliza si comanda “signaling”  functiile fiziologice ale corpului omenesc,  este  produs de compania ION GENIUS din Anglia si este unul dintre cele mai sofisticate aparate pentru terapiile de estetica medicala dar si de regenerare si echilibrare energetico-hormonal- metabolica.
 Aparatul “IELLIOS II SIGNALING  TECHNOLOGY”  genereaza  pachete de programe de semnale neuronale produse artificial dar   bioidentice cu cele fiziologice care au drept finalitate:
 • remodelajul facial,
 • stergerea ridurilor,
 • stergerea pungilor de sub ochi
 • tratamentul cearcanelor
 • tratamentul santurilor de sub ochi
 • sculptarea fetei,
 • slabirea fetei ,
 • productia de colagen, fibre elastice si acid hialuronic ,
 • bioregenerarea cutanata ,
 • stergerea laxitatii pielii fetei,
 • regenerarea ovalului fetei
 • echilibrarea hormonala ,
 • reducerea inflamatiei,
 • echilibrarea sintezei de sebum,
 • generarea de energie si stralucire cutanata,
 • efect antioxidant,
 • detoxifiere cutanata,
           In corpul nostru toate procesele fiziologice se realizeaza de catre celulele componente  sub comanda si controlul unor mesaje informationale cu energii extrem de mici = nanocuante ( o nanocuanta=1/1.000.000.000 dintr-un amper), emise de neuroni .
Celulele  intra in functiune cand primesc un semnal ( nanocuanta-mesaj) cu semnificatia de  ” start” si se opresc din efectuarea unui proces biologic atunci cand primesc un semnal ( nanocuanta- mesaj ) de “stop”.
Studiile asupra signalingului cellular, pornite in anii 1950 in Anglia, au permis, initial, identificarea nanocuantelor care controleaza automatismul functiei de contractie a inimii si apoi construirea aparatelor generatoare de nanocuante specifice care sa asigure contractia inimii la pacientii cardiaci, adica a fost construit “Pacemakerul cardiac” care a salvat milioane de cardiaci.
Co-inventatorul “Pacemakerului cardiac“ , savantul englez Gerry Pollock , a continuat studiile asupra signalingului neuronal si 17 ani mai tarziu a inventat “Arrasys”, aparatul care genereaza implsurii motorii neuronale artificiale bioidentice cu cele fiziologice pentru tratamentul cu succes al Sclerozei Multiple.
Dupa alti ani de cercetare, Gerry Pollock si echipa sa de cercetatatori din Londra au identificat nanocuantele fiziologice care controleaza celelalte functii ale celulelor organismului uman si au construit  generatorul  de nanocuante de signaling neuronal  ” IELLIOS II SIGNALING  TECHNOLOGY”  care are efecte biologice spectaculoase, de exceptie.
Toate nanocuantele produse artificial de  aparatul “IELLIOS II SIGNALING  TECHNOLOGY” , sunt purtatoare de mesaje functionale bioidentice cu cele fiziologice si sunt complet lipsite de efecte secundare, ceea ce face ca tratamentele sa fie extreme de sigure.
Aparatul genereaza peste 7.000 de asocieri de nanocuante de signaling neuronal, bioidentice cu cele fiziologice, cu care se pot comanda functiile celulelor pielii si organismului astfel: sinteza de collagen, elastina, acid hialuronic, regenerare celulara cutanata , generarea de  energie si stralucire cutanata, echilbrare hormonala, echilibrarea sintezei de sebum, efect antiinflamator, efect antioxidant, efect detoxifiant.
Fiecare pacient beneficiaza, in  concordanta de nevoile fiziologice de moment ale organismului sau, de un pachet de programe de semnale neuronale produse artificial dar  bioidentice cu cele fiziologice care au drept finalitate remodelajul facial, stergerea ridurilor, sculptarea fetei, slabirea fetei , stergerea pungilor de sub ochi, tratamentul cearcanelor, tratamentul santurilor de sub ochi, productia de  colagen, fibre elastice si acid hialuronic , bioregenerarea cutanata,  ameliorarea laxitatii pielii, regenerarea ovalului fetei, echilibrarea hormonala , echilibrarea sintezei de sebum a fetei ,detoxifiere cutanata, efect antioxidant, reducerae inflamatiei , generarea de  energie si stralucire etc.
Descifrarea si capabilitatea de a produce signaling neuronal artificial bioidentic cu cel fiziologic, reprezinta una dintre cele mai mari descoperiri stiintifice ale secolului  si deschide perspective demne de povestirile stiintifico fantastice.
                   In clinica  noastra folosim, cu rezultate uimitoare,  in tratamente  personalizate , dispozitivul cu NANOCUANTE pentru fata IELLIOS II

 

iElios
  iElios
Tratament-1-150x1341
Tratament
Tratament-2-150x138
Tratament
Foto-3-300x194 (1)
Tratament
Foto-41-240x300
Tratament

 

 
         

INFORMARE

Momentan, clinica Fizioderma nu functioneaza.